Een mooi portret van jezelf

Of samen met familie

Reportage

Samen gaan we op pad en ondertussen maken we mooie portretten. Omdat je zwanger bent, of nu eindelijk een echt mooie LinkedIn foto wilt of omdat jullie een keer met de familie op de foto willen. Samen kijken we wat een passende locatie is. Het park, een cafe, een (leegstaand) bedrijfsgebouw, de duinen. Er is van alles mogelijk.

Ik maak een mix van meer geposeerde foto’s en van beelden die gewoon ontstaan. Ook heb ik een fascinatie voor oudere mensen. Ze zijn ontzettend de moeite waard om te fotograferen en dat doe ik dan ook regelmatig.

Eerst dacht ik: huh een reportage kado? Maar nu kijk ik de foto’s nog regelmatig terug. Wat hadden we een geluk met de herfstzon en zo leuk die foto’s van de familie, struinend op de bloemenmarkt en in de boekhandel. Precies hoe we zijn.

Familie Oprel

Wie is Simone Best

Schrijven & fotograferen; dat is wat ik doe. Na mijn en tijdens mijn studies journalistiek & sociologie en ik gaan werken voor de media. De fotografie was altijd al iets wat ik er ook bij deed en ben ik gaan professionaliseren met een opleiding en intensieve stage bij De Pers. Nu kloppen vele klanten aan: van een bruidspaar tot de universiteit voor portretten.

Ook zo’n mooie reportage laten maken? Of een fotoreportage kado doen?

Neem contact en vertel me jullie wensen, dan zorg ik voor een passende prijs en een locatie.

Simone Best

Journalistiek Fotograaf
Moutstraat 2, Utrecht

Simone Best

Journalistiek Fotograaf
Moutstraat 2, Utrecht