Het feest gaat in een roes voorbij

Gelukkig zijn daar de beelden..

Vieren

Oma wordt 90 of je gaat promoveren. Je ouders zijn 40 jaar getrouwd, jullie gaan emigreren of er is een kleine op komst; feestjes zijn er in allerlei kleuren en soorten. Ik ben er graag bij om de momenten die ertoe doen vast te leggen. Zodat je die voor altijd bij je kunt houden.

Super bedankt voor de vele mooie foto's, een prachtige herinnering aan een zeer bijzondere middag!! Ik ben er zeer blij mee, en met mij ook mijn ouders, familie en vrienden!

Promovendus Jan

Fotopakket

Goh, wij willen ook zo’n mooie reportage van ons feest.
Dat kan. Ik werk met een fotopakket. Deze kunnen jullie uitbreiden tot het aantal uren dat jullie wensen. In het pakket zit:

  • 2 uren feest op de foto
  • Selectie van de mooiste beelden in hoge resolutie
  • Incl 21% BTW en reiskosten & reistijd binnen een straal van 10 kilometer rond Utrecht Stad (postcode 3511 XT). Daarbuiten reken ik 0,19 ct p/km reiskosten en reistijd.

Pakketprijs: € 295

Per uur extra = € 150 incl. BTW. Graag denk ik met jullie mee wat een handig aantal uren is om jullie bruiloft vast te leggen.

Wie is Simone Best

Schrijven & fotograferen; dat is wat ik doe. Na mijn studies journalistiek & sociologie + stages en werkgroepen fotografie ben ik gaan werken als freelancer voor De Pers, Hp/DeTijd, Ouders van Nu, J/M….en talloze andere titels. Ook fotografeer ik graag mensen die een feestje organiseren of op een andere manier samenkomen. Menselijk gedrag vind ik fijn om naar te kijken en boeiend om vast te leggen.

Meer weten over mijn aanpak? Is de datum nog vrij?

Neem contact op en ik kijk en denk graag met jullie mee.

Simone Best

Journalistiek Fotograaf
Moutstraat 2, Utrecht

Simone Best

Journalistiek Fotograaf
Moutstraat 2, Utrecht